top of page

EVENT

Flygrestaurangen har en avdelning för konferens och event med fräsch interiör. Det finns även utrymme för cateringverksamhet och fester.

 

Vi har plats för 250 personer och skapar alltid eventet utifrån vad du som kund vill och behöver. Vi kan tillhandahålla alkohol, porslin, glas, bestick, värmeskåp, vattenbad, utkörning med mycket mera.

 

Och vi har dessutom tillgång till ledande aktörer inom dekoration, aktivitetsbokning och transport. Så vare sig du behöver en limousine till bröllopet eller en hoppborg till barnkalaset så har vi lösningarna åt dig! 

Kom in på en rundtur i våra smakfulla lokaler eller ring för mer information och offert.

Catering erbjuder vi på Flygrestaurangen
Erbjuder allt från bestick, tallrikar, glas catering

Flygrestaurangen levererar catering till ditt event! Med vår stora kapacitet för köksverksamhet som sträcker sig många år tillbaks i tiden kan vi lova att vår catering service inte lämnar något utrymme för besvikelse.

Vi älskar att skapa den bästa matupplevelsen för dig och dina gäster oavsett storlek eller typ av tillställning. Vi erbjuder utkörning, porslin och bestick, tillagning på plats, upphämtning, samt att du kan välja din alldeles egna meny.

Vi har färdiga paket med omsorgsfullt valda rätter, men hos oss har du alltid tillgång till stor variation och du finner fler alternativ än de färdiga paketen.

Tveka inte att höra av dig HÄR för mer information!

Våra olika menyer:

bottom of page