top of page
Flyg_uteservering.jpg
Norrköpings Flygplats är en av Sveriges äldsta och har varit öppen sedan 1934. Här huserar Flygrestaurangen i en unik miljö med minst sagt spännande omgivning.  Flygrestaurangen fick sig en tidig start – redan 1986 slog vi upp dörrarna och har haft samma grundande ägare ända sedan dess.

Vår historia började ödmjukt med serveringskapaciteten för två bord som sedan dess vuxit till de stora lokalerna vi har idag med enorm kapacitet för köksverksamhet. Vi har bland annat varit med och grundat rosade Smörgåsfabriken som startade hos oss och växte sig starkt till en verksamhet som sålde över 60.000 enheter om dagen.

OM OSS

Flygplats Norrköping, Flygtorn
Flygrestaurangen är även i stolt samarbete med många samhällsviktiga organisationer såsom brandförsvaret, försvarsmakten, polisen och hemvärnet för en godare vardag för alla.

I vår restaurang har vi 220 platser i stora luftiga lokaler. Stor uteplats finns för dig som vill njuta av vädret under måltiden. Från våra fönsterbord har du en fantastisk utsikt över flygbanan där du med spänning kan följa start och landning av flygplanen.

Vi erbjuder fantastisk variationsrik lunchbuffe där maten är precis som hemlagad. Vi har en högklassig cateringservice och exklusiva möjligheter till både konferens och event – vare sig man vill ha det på plats och för leverans.

Till festen eller charterresan ser vi även till att förse våra glada gäster med barservering. Och bäst av allt har vi fantastiska parkeringsmöjligheter helt kostnadsfritt under lunchen, med plats för allt från familjebilen till större lastbilar. 

Hos oss välkomnar vi alla som vill äta gott och varierat med världsklass på servicen!
Avnjut lunch i vår speciella miljö
Lokal för konferens
Smakrik kyckling
bottom of page